ЗАРЕЖДАНЕ...
Строителство в Бургас Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. Най-големия МОЛ meduza написа на 11.04.2009 г.: цитат от изказване на vlatan от 00:13 / 11.04.2009 г.: Изцяло съм съгласен за количките,но и като цяло това е пълна пародия на МОЛ. Напълно в" бургаски стил". Ще гледам ,кога ще сложат рекламите на брандовете и кога ще придобие завършен вид като голям търговски център. Въпроса не е кой избива комплекси а докога Бургас ще се развива като провинциален град.Явно евтините пиар акции на псевдо-инвеститори и псевдо строители са доста успешни в "наш'то село", след като чета с какъв "ентосиазъм" се коментират великите бъдещи търговски обекти с огромните си площи от млн.декари и т.н. Доста е наивно..Колкото до няколкото " разбирачи" в темата - наистина бургас е смешно малък, нито е Пекин, нито Рим, нито дори някой среден град в Румъния, но се дразня когато се афишира строителство едва ли не на Хеопсовата пирамида- после едно нищо..!! И още нещо,.. много е смешно навсякъде из "Молл-а" (на 1-ви и 2-ри етаж) да се разкарват пазарски колички на колела.Пред евтините магазини за обувки се образува направо "паркинг" от такива колички с разни салами,млека и промоционални евтинийки в тях...Много е смешно.. Но дълновидната мисъл на архитекта на Карфур е хипермаркета на първо място!!!Нищо лошо, нека се радват балъците, нали за тях е направено... mitkybs написа на 11.04.2009 г.: влатане това че ти имаш комплекс че не живееш в най-големия град на вселената не е наш проблем ... избивай си комплекса някаде другаде vlatan написа на 11.04.2009 г.: Явно евтините пиар акции на псевдо-инвеститори и псевдо строители са доста успешни в "наш'то село", след като чета с какъв "ентосиазъм" се коментират великите бъдещи търговски обекти с огромните си площи от млн.декари и т.н. Доста е наивно..Колкото до няколкото " разбирачи" в темата - наистина бургас е смешно малък, нито е Пекин, нито Рим, нито дори някой среден град в Румъния, но се дразня когато се афишира строителство едва ли не на Хеопсовата пирамида- после едно нищо..!! И още нещо,.. много е смешно навсякъде из "Молл-а" (на 1-ви и 2-ри етаж) да се разкарват пазарски колички на колела.Пред евтините магазини за обувки се образува направо "паркинг" от такива колички с разни салами,млека и промоционални евтинийки в тях...Много е смешно.. Но дълновидната мисъл на архитекта на Карфур е хипермаркета на първо място!!!Нищо лошо, нека се радват балъците, нали за тях е направено... meduza написа на 07.04.2009 г.: Тези дни посетих Карфур в Истанбул и си зададох въпроса, защо всичко при нас е по -български". Нормално,че е по-голям,но всичко подредено чисто няма проблеми на касите и най-важното цените на половина. Да пазаруваш с удоволствие. mitkybs написа на 05.04.2009 г.: ахам ясно .. значи правилно съм си мислел и аз :) meduza написа на 05.04.2009 г.: цитат от изказване на mitkybs от 20:41 / 05.04.2009 г.: Това си е бизнес парк. ТИ ПАРК би трябвало да е Търговски- Индустриален Парк.http://www.tipark.bg/bg/tipark/120-burgas.html ето това също е нещо като открит мол , но повече ми прилича на мене на бизнес парк :) mitkybs написа на 05.04.2009 г.: http://www.tipark.bg/bg/tipark/120-burgas.html ето това също е нещо като открит мол , но повече ми прилича на мене на бизнес парк :) meduza написа на 05.04.2009 г.: цитат от изказване на komatsu от 17:42 / 02.04.2009 г.: Не на бирената а на мястото на бившия винпром. Предполагам си разгледал цялата тема , където има и за "Галерията". Разгледай това mall.start.bgаз вече научих подробностите мола евентоално ще баде построен на мястото на старата бирена фабрика на площ от 30 декара но за момента строежа бил замразен mitkybs написа на 05.04.2009 г.: цитат от изказване на vlatan от 23:05 / 29.03.2009 г.: Доста неуместно сравнение ... ако отидеш в Македония тяхните молове са сигорно колкото Пиргос-а . Колко милиона живеят в Пекин и колко в България като цяло.. естествено че там всичко ще е много по-голямо .Доста гръмко име MALL-BURGAS PLAZA-за един обикновен търговски център.. Не случайно толкова дълго се отлагаше отварянето му, смени си собственика, и резултата е - възможно най-тъпите търговски марки. Marks&Spencer=second hand Мания, Terra nova-уникални парцали, Dress code-турски дрехи на цени за D&G i Ferre, Esprit- скучни неща на скъпи цени, спортни стоки са на двойни цени от Ebay и т.н. Колкото да развлеченията- без думи..Бил съм в иникални молове- в Солун, в цяла Италия-Рим, Милано,Флоренция,Неапол.., в Пекин (Китай-най-големия), в Дубай.. навсякъде можеш да стоиш с часове, развлеченията са уникални. Просто нашия град е много много малък за да има истинска търговия,затова е и този "менте" Mall. mitkybs написа на 05.04.2009 г.: той ще бъде построен не евентуално ... в момента в цялата страна вскички строежи на молове Галерия са замразени заради кризата ,но ще се построят просто няма да бъдат открити в срок :) komatsu написа на 02.04.2009 г.: аз вече научих подробностите мола евентоално ще баде построен на мястото на старата бирена фабрика на площ от 30 декара но за момента строежа бил замразен komatsu написа на 02.04.2009 г.: медуза каде ще е този галерия мол бе майка аз тия дни пак сам изостанал с материяла нещо дай линк да видим повече подробности mitkybs написа на 30.03.2009 г.: влатан е поредния разбирач не го удумвайте моля meduza написа на 29.03.2009 г.: vlatan, истинския МОЛ в Бургас ще е "Галерия Бургас", но кога ще бъде готов-"един Господ знае". vlatan написа на 29.03.2009 г.: Доста гръмко име MALL-BURGAS PLAZA-за един обикновен търговски център.. Не случайно толкова дълго се отлагаше отварянето му, смени си собственика, и резултата е - възможно най-тъпите търговски марки. Marks&Spencer=second hand Мания, Terra nova-уникални парцали, Dress code-турски дрехи на цени за D&G i Ferre, Esprit- скучни неща на скъпи цени, спортни стоки са на двойни цени от Ebay и т.н. Колкото да развлеченията- без думи..Бил съм в иникални молове- в Солун, в цяла Италия-Рим, Милано,Флоренция,Неапол.., в Пекин (Китай-най-големия), в Дубай.. навсякъде можеш да стоиш с часове, развлеченията са уникални. Просто нашия град е много много малък за да има истинска търговия,затова е и този "менте" Mall. viko написа на 27.03.2009 г.: И аз не съм особено очаровам от карфур,не си го представят така,както каза медуза като в голям магазин втора употрба.Иначе в старбък е супер и вътре не се пуши meduza написа на 27.03.2009 г.: Да, наистина е приятно и хубаво. :) Веселин Пд написа на 27.03.2009 г.: Ами нещата, които четох за МОЛ-а показват, че ще има доста магазини, които за първи път ще са в Бургас. Това мисля, че не е малка разлика. Не съм ходил в Starbucks в МОЛ-а, дори не знаех, че работи. Научавам от теб това. Посещавал съм доста кафета от веригата в Англия обаче и бях очарован. Ако и тук са спазили всички принципи на франчайзинга, би трябвало да е хубаво и приятно. Marks&Spencer също оставиха добри впечатления у мен, когато бях в UK. meduza написа на 27.03.2009 г.: todo- Мисълта ми е, че когато отворят всички м-ни и заведения пак ще липсва нещо ( не знам така ми се струва) "Трията "е същия търговски ц-р, но в по-малък мащаб. Дано на повечето хора им хареса. Веселин Пд написа на 27.03.2009 г.: Ами мисля, че беше ясно за всички, че МОЛ-а го отворят втората половина на април. Не помня точно дали беше 23-ти или 26-ти, но тогава някъде. Тъй че нормално сега да не работят другите обекти. Иначе за Карфур и аз нещо не съм много очарован. |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Burgas24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: