ЗАРЕЖДАНЕ...
Местна, бургаска политика Групи » Политика и институции » Местна, бургаска политика» Теми» 2 години управление на Димитър Николов Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. ![]() 2 години управление на Димитър Николов Каква оценка ще дадеш на двугодишното управление на кмета Димитър Николов и администрацията му? ![]() 10% 2 (слаб) ![]() 6% 3 (среден) ![]() 7% 4 (добър) ![]() 23% 5 (много добър) ![]() 54% 6 (отличен) |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg
Поздравления за кмета и администрацията му за положителното развитие на града в последните 2 години. Но Бургас може още повече, затова поставям оценка 5!Нека за в бъдеще общината създаде условия за:- инвестиции във високотехнологичен парк на територията си. Нека общината стане първата в България насърчаваща концерните в областа на научните изследванията да изградят свои филиали в града.- добри условия за бизнес инвестиции в сектора на услугите.- камери за видеонаблюдение за ограничаване на вандалските прояви с детски площадки, игрища и т.н.- на Бургас му трябват филиали на концерни, чиято администрация да бъде в града ==> ръководните кадри ще остават в Бургас и няма да бягат в София и Варна.- и т.н. :)
време е този комунистически паметник альошата да бъде съборен преди да е направено новото ларго на Александровска
Бургас никога не е имал по - добро управление.Единствения минус е ,че хвърля грешни пари за почистването на паметника на руските окупатори.
Доволна съм от управлението на Димитър Николов и екипа му Живея в Меден рудник- тук си личи работата на кметството Дано продължат мандата със същия хъс с който започнаха
Като се има в предвид Йоановото управление мисля, че Д.Николов си върши добре работата дано само не се самозабрави ако го преизберът след още 2 години.
За светофарите на кръговото на Мираж чувам оплаквания досега само от тъпанари... Хората от другите градове ни се смееха, че имаме светофари на кръгово кръстовище. Тези две неща просто се самоизключват.
Рискът си е преценен... има пешеходна пътека. Не е проблемът в общината, че е спряля безмисления светофар, а е виновен манталитетът ни, че не спираме на пешеходни пътеки.
И да... определено нещата са доста по-различни и полезни от градинките на Йоан.
Не искам да ставам защитник на сегашното управление, но е смешно да виниш хората точно за нещата, за които не би трябвало...
Наистина имат още ужасно много работа да свършат за да си заслужат много добра или отлична оценка в края на мандата, но поне началото и предпоставката за това е поставена. За всички ни ще бъде много добре да успеят...
Когато си довършат работата в к-с"М рудник", ще получат отлична оценка.
Заслепени хора сте вие :)
такива хора им трябват на сегашното управление :)
:)
Няма по голям капитализъм от сегашното управление.
Махнаха всички павилиони и съсипаха бедните търговци но вие мълчите за това защото незасегнаха вас ... Олеее Олеее :)
направиха на тяхно място безмислени градинки и пейки на най мръснитеместа :)
Йоановите историиии :)
Ако се замислите направил ли е кмета нещо повече от Йоан нищо градинки и пейки :)
Само големи приказки с които залъгват слабите ви души :)
Спряха светофара на Мираж и хората немогат да присичат :)
Блъснаха един дядо пред мен :)
в 21 век да не можеш да пресичеш като бял човек е странно :)
заради тази глупост в дтугите държави управниците си подават оставка :)
за не преценения риск :)
но какво му пука на кмета за теб като всекидневно те точат многоо пари от хазната но това вие бе го знаете :)
и си мислите че всичко е прозрачно но не е така :)
Пак вие ще се окажете Б.......
Всичко е много добре и се опитва да спазва обещанията си от предизборната кампания, но къде е "сдружението за дупките по улиците", в което активно участие вземаше и настоящия кмет. Пък и медийния чадър му е голям на тази тема. Ужасно състояние на пътните настилки, никой нищо не прави, а и медиите МЪЛЧАТ послушно. Липсва г-н Киразиев, защо ли??? Оценка - мн.добър, с изключение на пътната инфраструктура, за нея "минус 2"
Най доброто управление на Бургас да продьлжават в сьщият дух че има да се наваксва доста от Йоановото погребване на нашият хубаж град.
Това е най-доброто ръководство на Община Бургас от десетилетия насам. Отличен на Кмета и неговите заместници. Да са живи и здрави още много години да ни управляват. Успех.
Като си спомня стария кмет какво правеше, всичко в момента ми се вижда хубаво и на мястото си.
Аз,като жител на Бургас,съм доволен от кмета!Направи много за град,а и му предстои още доста,но той има волята!
Много добре се справя до момента,избрахме го с желание, дано до края на мандата помисли и за Прословутия транспорт - Меден Рудник/квартала/- Центъра,че то там разписанието на тролеи , а сега и заместващите ги временно автобуси е на КРЪГЪЛ ЧАС!!!!!Срамота !!!!
определено отличен ! Има още много път но мисля че ще се справи!
Като се има предвид какво наследство получи и как за 2 години направи неща,които не бяха направени за 12 години преди това и то,, в условие на Криза не мога да не му поставя Отличен 6