ЗАРЕЖДАНЕ...
Местна, бургаска политика Групи » Политика и институции » Местна, бургаска политика» Теми» 2 години управление на Димитър Николов Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. 2 години управление на Димитър Николов Каква оценка ще дадеш на двугодишното управление на кмета Димитър Николов и администрацията му? 10% 2 (слаб) 6% 3 (среден) 7% 4 (добър) 23% 5 (много добър) 54% 6 (отличен) |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Burgas24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика:
И аз съм на мнение че добре си върши работата,но има и още доста неща за вършене особено в областа на инфраструктурата.Много проекти се показаха,но не е започнат нито един,да се надяваме че кризата ще отмине бързо и в следващите шест години всички проекти се реализират.Желая им още по успешна работа.
Много добре си върши работата !!! Браво !!!
Има още много много работа... но заради очевидното раздвижване в сравнение с предишните 12 години - оценката ми е 5. Да се надяваме, че поне 2/3 от проектите и обещанията ще се случат до края на мандата.
давам 5 за да има стимул да се бори за 6! действай в същият дух Кмете!!! бургазлии са с теб!!!
Добре управлява кмета.Това е може би първият кмет след толкова години,който прави толкова много за Бургас.Сега града има европейски вид,но има още какво да се желае.Трябва да му се да де шанс за втори мандат за да довърши това което е замислил.Вярвам, че бургазлии ще му дадат такъв втори шанс.
Доста неща се свършиха за последните 2 години и разликата се чувства. Ако ги съпоставим с предишните 12-ет ще са не "доста" а невероятно много ! Все пак винаги може да се желае повече :)
Наистина дбро управление на кмета! Липсват просто малко по-свежи и еврпопейски идеи, но все пак Браво!
Доволен съм, но не мога да дам повече от 4 (добър) на този етап. В края на мандата моята оценката може и да е по-висока.
От много- години това е първия кмет, който наистина иска и прави нещо за развитието на Бургас.Допадат ми идеите на кмета и неговия екип за развитието на града. Лошото е, че неговото управление съвпадна с икономическата криза и отдръпването на инвеститори от нашия регион.И лично мен ме дразни бавното изпълнение на някои проекти, най-вече реконструкции и обновления на улиците ( големи мъки ).Дано се усъществят повече инфраструкторни проекти, като "детелината" на изхода за Созопол,изграждането на модерни индустриални зони с логистични центрове и др.. Пожелавам на г-н Николов и екипа му по-големи успехи, които от своя страна ще дадат отражение върху визията на града ни.
Много съм доволен от кмета. Да продължава в същия дух и ще получи и втори мандат (стига Бойко да не го извика в София).УСПЕХ!!!
От много- години това е първия кмет, който наистина иска и прави нещо за развитието на Бургас.Допадат ми идеите на кмета и неговия екип за развитието на града. Лошото е, че неговото управление съвпадна с икономическата криза и отдръпването на инвеститори от нашия регион.И лично мен ме дразни бавното изпълнение на някои проекти, най-вече реконструкции и обновления на улиците ( големи мъки ).Дано се усъществят повече инфраструкторни проекти, като "детелината" на изхода за Созопол,изграждането на модерни индустриални зони с логистични центрове и др.. Пожелавам на г-н Николов и екипа му по-големи успехи, които от своя страна ще дадат отражение върху визията на града ни.
Определно има раздвижване.Дано цялата управа се заеме сериозно с реконструкцията на Александровска.От всички големи градове бургаската пешехдна зона е наи-гадна.Бургас е курот,лятото е пълно с хора,с какво впечатление остават гостите на града.Не ми харесва идеята,че ще остане старата растителност.Съжалявам,но липата като дърво няма никъква декоративна стойност,за каварталните улички е ОК,но за центъра...В Бургас и изобщо по черноморието успешно зимуват палми Трахикарпус,както и други екзотични видове.Все пак Бургас е морски град.Ето вижте този сайт,дано и от 'Озеленяване' един ден го разгледат: polarpalm.net
Определено се усеща раздвижване. Глупаво е да се поставя отлична оценка, защото винаги може още, но според мен поетата посока е правилна. На мен лично ми харесват проектите за нови спортни комплекси и реконструкцията на пешеходната зона на главната. Сега остана да бъдат изпълнени.