ЗАРЕЖДАНЕ...
Местна, бургаска политика Групи » Политика и институции » Местна, бургаска политика» Теми» 2 години управление на Димитър Николов Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. ![]() 2 години управление на Димитър Николов Каква оценка ще дадеш на двугодишното управление на кмета Димитър Николов и администрацията му? ![]() 10% 2 (слаб) ![]() 6% 3 (среден) ![]() 7% 4 (добър) ![]() 23% 5 (много добър) ![]() 54% 6 (отличен) |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg
Браво :)
6 браво на Г-н Д.Николов
Отличен, разбира се! Винаги съм обичала родния си град Бургас, но последните няколко месеца съм наистина горда с това, в което го превърна г-н Николов, а именно - "НАЙ-ДОБРИЯ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ". Адмирации!
Най-висока оценка за г-н Димитър Николов! Желая успехи! А на всички Бургазлии - моля пазете красивият ни град чист!
6 за най-добрия кмет в България! От София съм,но се възхищавам на всичко,което направи този човек за града!Браво!Не мога да ги разбера тези хора,които са му поставили 2(слаб).
Много ,много похвали.
Г-н Николов определено е най-добрият кмет.Горда съм ,че живея в Бургас и смело мога да кажа: Да,град Бургас е най-добрият град за живеене в България!
6++++
6+++
Най-добрият кмет през последните 20год.Градът ни се обнови генерално.Браво!!!
Отличен 6 на кмета.
на Кмета 5+ но иначе к*р за мазута