ЗАРЕЖДАНЕ...
Местна, бургаска политика Групи » Политика и институции » Местна, бургаска политика» Теми» 2 години управление на Димитър Николов Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. 2 години управление на Димитър Николов Каква оценка ще дадеш на двугодишното управление на кмета Димитър Николов и администрацията му? 10% 2 (слаб) 6% 3 (среден) 7% 4 (добър) 23% 5 (много добър) 54% 6 (отличен) |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Burgas24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика:
Всичко,което е направил кмета Димитър Николов по време на мандата си ми харесва,затова му поставям отлична оценка!
Дълновиден и пълен с идеи и енергия кмет. Дано го запазим и за следващия мандат
Определено 6+
Това е най-заинтересованият кмет!
Отлична оценка за кмета!Браво!
Доволна съм от управлението на бургаския кмет и от инвестициите, които се правят за града в момента и за в бъдеще. Именно за това му поставям оценка 6.
Доволен съм от развитието на града. Давам оценка 5. Желая му много здраве и успехи.
що не си извадите главите от д- то и да се огледате... може в локвите може може и в морето ама да е денем че вечер лампите не светят
Поставям петица за да продължи да работи и да се развива.Бяхме позабравили какво значи да си имаме истински кмет.Браво кмете!
не става
двоика от мен
ХАРЕСВА МИ ПРОЕКТА"СУПЕР-БУРГАС"...ЗА СЕГА МУ ПИША 5...НАТАТЪК ВСИЧКО Е В НЕГОВИТЕ РЪЦЕ!
Ще гласувам отново За г-н Николов,човекът който доказа,че обича Бургас.Има още много работа по улиците на Бургас и му пожелавам да оправдае надеждите на избирателите(данъкоплатците),а именно за по-качествен живот на Бургазлии.
В тази криза се намериха толкова много пари за толкова много проекти, по които наистина се работи здраво. Браво, Митко. Но ,питам аз, къде са сега МВР, та да разнищят ктде досега отиваха парите ни от данъци и местни такси, къде изчезваха?Някой е крал на поразия, няма ли да си плати за това?
Крайно време беше някой да започне да прави нещо за Бургас. Чест му прави на кмета Димитър Николов, че това е той. Дано да продължава така, със съдействието на всички бургазлии, без оглед на партийна принадлежност.