ЗАРЕЖДАНЕ...
Местна, бургаска политика Групи » Политика и институции » Местна, бургаска политика» Теми» 2 години управление на Димитър Николов Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. ![]() 2 години управление на Димитър Николов Каква оценка ще дадеш на двугодишното управление на кмета Димитър Николов и администрацията му? ![]() 10% 2 (слаб) ![]() 6% 3 (среден) ![]() 7% 4 (добър) ![]() 23% 5 (много добър) ![]() 54% 6 (отличен) |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg
браво на нашия кмет
Дано да продължава в същия дух , много ми харесва как се работи в града ни и отдавна мечтаех за това
бражо на него дигна бургас и го напражи по хубаж от софия
Шест минус. И то заради здравеопазването. Добре че построиха болницата във Ветрен поне да има къде да се роди в Бургас, защото преди това беше КОШМАР. Предвид че никой не раждаше в ОРБ се принуждавахме хората да ходим и да плащаме като грешни дяволи из Сливен и подобни.
Аз пак ще гласувам за него, откакто е той кмет, изчезна комунистическия облик на града, става все по красиво, все по европейско, вижда се че човека РАБОТИ. Благодаря за което.
като виждаме какво се строи в Бургас в момента се питаме : Къде отидоха парите от управлението на предишният кмет Йоан Костадинов?!
Бургазлията е вечно недоволен каквото и да се направи. Нищо, че ни обявиха за града в който е най-добре да се живее. Нищо, че сегашния кмет прави града по - красив и то не една градинка а цели улици строи, ние като бургазлии все сме недоволни ако ще и Манхатън да стане от нашия град пак ще се оплюваме само заради "спорта". Нямало чужди инвестици - малко ли инвистират руснаци, англичани, израелци отскорол Нямало болници - колко частни поликлиники има...Това, че няма добри бургаски специалисти е отделен въпрос. Моят аоценка за сегашното управление на Бургас е твърдо 6 и пак ще гласувам за тези управници защото наистина нещата започнаха да се случват в Бургас и с всеки изминал ден града става по красив за живеене!
мисля че 5 е най-подходящата оценка засега на нашия кмет. толкова ремонти в нашия град несъм виждал досега градът добива все по-привлекателен облик и аз още повече започвам да се гордея че съм бургазлия. браво кмете продължаваи в същия дух и на следващите избори имаш моят глас отново :)
,,Бургазлия"... мисля, че не мога да бъда по точен от теб. Аз давам 5 само защото има върху какво още да се работи и то никак не е маловажно... а именно привличане на чужди инвеститори с цел целогодишна заетост и то най-вече насочена към младите хора. И дано от общината не обръщат внимание на мрънчовците, а на тези които дават свежи идеи... доста интересни прочетох по форумите. Успех на община Бургас и всички бургазлии!
6
Бивша бугазлийка съм,но съм омъжена в друг град и въпреки това не съм престанала за тези 30 години,през които не живея в Бургас да следя промените,които стават в него.Така се случи,че в рамките на един месец 3 пъти пътувах до родния си град и останах изумена и възхитена от работата, която кипи там Хора,кметът ви е чудесен,находчив и с ясна визия за бъдещето на града.Бъдете благодарни за всичко,което се прави в момента,защото то е за вас ,за града.Отличен 6 от мен за него.
определено се прави нещо за града...
повече от 3 е реклама за нищо,големи обещания ,а дългът на общината расте ,познайте съграждани кой харчи и кой ще плаща!
4
Оценката ми за него е среден 3 (не е две, само заради това, че започна да оправя центъра на Бургас, който беше под всякаква критика).