ЗАРЕЖДАНЕ...
Местна, бургаска политика Групи » Политика и институции » Местна, бургаска политика» Теми» 2 години управление на Димитър Николов Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. 2 години управление на Димитър Николов Каква оценка ще дадеш на двугодишното управление на кмета Димитър Николов и администрацията му? 10% 2 (слаб) 6% 3 (среден) 7% 4 (добър) 23% 5 (много добър) 54% 6 (отличен) |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Burgas24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Burgas24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика:
разликата м/у този и стария кмет е 4е този не е пиян.ина4е ни6то ново под слънцето.нож бардак със стари к**ви.
Прави много но некачествено. Разпада се още преди да е завршено.
Без коментар. Вие си знаете ...
Фактите са налице и коментарите са излишни, който прави прави добро прави и лошо не прави лошо само този, който не прави нищо!
Привествам нашия кмет, който само за 2 години направи страшно много за Бургас, особено за подобряване на инфраструктурата. Особено умиление събудиха у мен прекрасния спортен център в Изгрев, безупречно поддържан и терените около парк езеро, където децата могат да се забавляват в "байкъл" парк.С алеята на здравето може да се гордее всеки бургазлия. Хубавото си е хубаво...Само ние не пазим...метат след нас, но не може след всеки да се назначи чистач...
ЗА БУРГАЗЛИИ СЕ НАПРАВИХА ДОСТА ПРИДОБИВКИ,НО НИЕ В БЪЛГАРОВО ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ ЧАКАМЕ БЛЕНУВАНАТА КАНАЛИЗАЦИЯ...МОЖЕ БИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ!
... очарователна е неискреноста на тези,които мъчително и трудно,ще поставят повече от две кметски имена, в авторитетната история на града ни!Мисля,че ерудицията на кмета Николов,недвусмислено разкри,как може,въпреки не само политическо наследство,икон.криза, и още обстоятелства,родният ни Бургас и ХОРАТА,да усещат колко видими са промените!..
за сега справя
Разочарова ме това момче.Аз гласувах за него с много надежда че ще промени нещо,но и той е като предните-заплете се в игрички с с месни бизнесмени,а народа кучета го яли.Сигурен съм че ако Бойко Борисов знае какви ги върши кмета му-ще го махне веднага.Г-н Николов,не забравяйте че идват избори и както ви избра народа така и ще ви свали или и вие сте на принципа -веднъж да съм -ама като за световно?
МУТРИ,МУТРИ,МУТРИ
Бургас беше върнат 100 години назад с управлението на кмета Костадинов, така че,усилията които полага кмета Димитър Николов заслужават оценка повече от 6 /отличен/.
На първо време пожелавам на г-н Николов здраве и да продължава в същия дух да работи за доброто и светло бъдеще на Нашия град!
В момента разглеждам схемата на транспорта на "Концепцията за Социално-Икономическо и Пространствено Развитие" на град Бургас от Общия Устройствен План на града, и по специално частта за велоалеите. И естествено имам много въпросителни относно този план. Всеки, който прояви желание да сподели с мен, както предимствата така и недостатъците на плана, т.е. къде велоалеите са приоритетни и къде неправилни, да ми пише!
За достъп до самия план - щракнете върху дадения линк!
по добре е от Йоан Костадинов, 6
със сигурност е по добре от Йоан Костадинов и прави повече неща за града