Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Бургазлии на линия:

Да се обединим против неправдите на Бургас

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Измамник ли е Дражев или жертва на световна конспирация?
Мегито написа на 12.07.2010 г.:
Случаят Дражев е показателен за нивото на морал,компетентност и законосъобразност на прословутата ни съдебна система,която е толкова нагла в нежеланието си да се реформира към по-добро, че.....просто не намирам подходащите думи, за да изразя ОТВРЪЩЕНИЕТО СИ ОТ НЕЯ !!!!

джими написа на 06.07.2010 г.:
братът на Скат Ибрикчията ДРАЖЕВ 2 - не е измамник а просто ДВОЕН УБИЕЦ и местото им е в ЗАТВОРА

Сини Акули написа на 04.07.2010 г.:
Не съм съгласен, че само случаят "Дражев" трябва да е пример за каране в нетрезво състояние. Ами Айрянов? Който се забучи в насрещното и отне три живота за един миг. Трябва да искаме сурово наказание за всеки седнал зад волана пийнал, та дори и една чашка да е. Както ти се пие - има таксита - на сутринта ще си вземеш колата. А щом пиеш и сядаш зад волана, то явно не ти пука за останалите шофьори или пешеходци. Вярно е че в зависимост организма на едни по един начин им действа 100 грама концентрат, а на други - по друг, но трябва да се наказва самото действие "пия и карам". Иначе случаи "Ставийски", "Дражев", Айрянов" ще продължават...

meduza написа на 04.07.2010 г.:
1.Съдебният състав, постановил условната присъда след първото престъпление да бъде подведен под съдебна отговорност за съучастничество във второто убийство. Ако този състав беше тикнал в затвора престъпнка своевременно, нямаше да има други убити. А когато Ивайло Дражев излезе от затвора ще управлява със съобразена с 2те години затвор скорост. 2.За адвокат Тиня чуйПелтекова: управлението на технически неизправен автомобил е нарушение, а когато в следствие на това е настъпило ПТП със загинали - това вече е престъпление. Пледоария за невинност в този случай е равнозначна на слаб професионализъм, липса на морал и свръх доза цинизъм. Поставяте ли се на мястото на майката на загиналото момиченце? За каква невинност ще пледирате, когато е налице рецидив?! 3. До т. нар. съдия Веселка. Навярно животът Ви е много весел. И аз познавам една съдийка, която също като Вас беше весела, но спря да раздава весели присъди, когато детенцето й загина, блъснато от пиян шофьор. 4.До всички леко пийнали: Концентрация от 2,16 промила отговаря на около 700 гр до 1кг водка. Водачът си въобразява, че е най добрият, че може всичко и че никога няма да катастрофира. При някои индивиди при 2,50 промила настъпва алкохолно отравяне. Често пъти в такова състояние човек не може да потегли с автомобила. Но по-често не може да спре, ако вече е в движение, както в по-горния случай.

alabalanica написа на 02.07.2010 г.:
мислите ли че е добра идея да направим нещо като флашмоб акция в деня на обжалването на присъдата на Ивайло Дражев пред съда? Флашмоб акция е събитие, когато много хора се събират изведнъж от нищото за кратко време на определено място, правят нещо бързо, след което се разотиват бързо (прави се предварителна организация)- много модерен и интересен начин да изразим гражданската си позиция! Например изведнъж изскачаме 50-ина човека, оставяме по едно кръстче пред сградата на съда в знак на протест (все едно сме на поклонение на съдебната система) Между другото писах днес на Господари на ефира като им пратих доста инфо от медиите както кой е Ивайло Дражев, така и всичките му безумия в Бургас.....Очаквам отговора им и ще ви осведомя първи обещавам!

alabalanica написа на 01.07.2010 г.:
Нека започнем със последния пример от днес (01.07.2010г) - 12 години след първата катастрофа на небезизвестния в Бургас скандален бизнесмен Ивайло Дражев беше осъден на 2 години затвор! На всичкото отгоре както е известно след първата катастрофа в нетрезво състояние, последва присъда на бургаския съд като присъдата е условна, следва 2ро произшествие пак в нетрезво състояние! Резултатът от Дражевите изстъпления на пътя - 2ма мъртви и един инвалид - и една присъда която ще бъде най-нагло и безочливо обжалвана! Нека се съберем на датата в часа на обжалването и покажем наченки на гражданско общество в Бургас! Нека спрем да си траем за всичко! Нека излезем навън и не сме анонимни! Нека ни се чуе гласа! Нека вземем живота си в ръце! Нека не ги иставяме да си правят далаверата на наш гръб и да си траем! Можем да поканим всички местни и регионални медии - както тези от интернет, така и печатни издания и местни и национални телевизии!



ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: